JCHost.pl

Dane firmy:

Adres:  ul. Wspólna 11, 32-085 Modlniczka
NIP: 5130232935
REGON: 122614740
Telefon: (12) 350-55-22
E-mail: biuro@jchost.pl
Rok założenia: 1996

Jedna z najchętniej wybieranych marek, ma bardzo dobre opinie, oferuje m.in hosting SSD.

JCHost.pl w branży hostingowej firma działa od 1996 roku. Stawia na jakość i wydajność swoich rozwiązań. Dzięki ciągłym inwestycją jest w stanie zaoferować jedne z najszybszych serwerów na rynku. Specjalizuje się w hostingu wordpress ( tym SSD), sklepów internetowych, oraz innych aplikacji intensywnie wykorzystujących bazy danych. Oferuje sprawdzone i stabilne rozwiązania hostingowe w bardzo rozsądnych cenach.

Dane techniczne:

Konstrukcja serwerów jest oparta na platformach Supermicro umieszczonych w polskiej serwerowni spełniającej wszelkie standardy bezpieczeństwa.
Systemy są oparte na najlepszych rozwiązaniach, które są rozwijane od wielu lat, co gwarantuje ciągłość ich działania i szybkie usuwanie ewentualnych usterek. Panel zarządzania oparty jest o DirectAdmin – bardzo prosty ale zarazem bardzo funkcjonalny panel hostingowy, który nawet laikowi pozwoli zarządzać własnym hostingiem. Na serwerach zainstalowane jest najnowsze oprogramowanie antywirusowe i antyspamowe – dające gwarancję bezpieczeństwa.

Wsparcie

Firma zawsze pomaga Klientom w sytuacjach standardowych i mniej typowych, zawsze doprowadzając rozpoczęte kwestia do szczęśliwego finału, odpowiada na maile i odbiera telefony. Od wielu lat jest jedną z najlepiej ocenianych przez Klientów polską firmą hostingową.

Oferta JCHost.pl

  • Hosting(SSD) – w cenach od 49,99 zł do 199,99 zł/rok
  • Hosting pod Worpdpres(SSD NVMe) – w cenach od 199,99 zł (10 GB) do 399,99 zł(30 GB) / rok
  • Hosting pod Magento i PrestaShop(SSD NVMe)- w cenie od 299,99 zł(10 GB) do 599,99 zł(30 GB GB)/rok
  • Hosting Reseller – od 29,99(20 GB) zł do 99,99 zł (100 GB)/ mies.
  • Szeroko gama certyfikatów SSL od 49,99 zł za rok.
  • Domeny – cena odnowienia  domeny .pl – 69,99 zł
  • Projektowanie stron internetowych i sklepów www

*Podane ceny są cenami netto.

Sprawdź hosting JCHost.pl –>>

Rating: 3.5/5. From 42 votes.
Please wait...
  •  
  •  

Post Author: admin

9 thoughts on “JCHost.pl

    Marianos

    (04/29/2018 - 00:29)

    Nie polecam !! ciągłe problemy, prace konsekracyjne itd, nigdy więcej ten serwer, dziadostwo w wysokiej cenie !!!

    Rating: 3.7/5. From 9 votes.
    Please wait...

    Paweł

    (09/22/2018 - 13:20)

    Bardzo polecam! Korzystam od 3 lat i nie przypominam sobie, żeby były jakiekolwiek problemy. No może jakieś 15 minutowe przerwy raz do roku. Serwery litespeed bardzo szybkie, obsługa uprzejma i rzeczowa.

    Rozumiem, ze marianos to jakas szeptanka?? Mają chyba najtańsze hostingi jakie w ogóle są ;p

    Rating: 3.7/5. From 5 votes.
    Please wait...

    Czesław

    (11/27/2018 - 04:12)

    Właściciel uważa się za góru i zgłoszenie awarii czy problemów poddaje pod wątpliwość. Awarie i wysoka cena.

    Rating: 2.0/5. From 3 votes.
    Please wait...

    Tomek

    (01/05/2019 - 16:35)

    Jestem bardzo zadowolony. wszystko sprawnie działa. swietny kontakt i pomoc.
    Po wczesniejszych „doświadczeniach” z inna firmą,która nawet wejście RODO wykorzystała do podniesienia cen tutaj wszystko ałatwiliśmy sprawnie i rzeczowo.
    Polecam wszystkim.
    Tomek !

    Rating: 3.5/5. From 3 votes.
    Please wait...

      Miniek

      (08/13/2019 - 19:38)

      Dla zwykłego bloga ok. Pod sklep nie polecam. Bardzo wolny serwer i dosyć często problem z komunikatem 503…

      Rating: 4.3/5. From 2 votes.
      Please wait...

    NewlookWebsites

    (03/01/2019 - 10:39)

    Bylo wiele niewiadomych przy przenoszeniu stron WordPress na ich hosting. Support stanal jednak na wysokosci zadania i przeprowadzil nas za raczke – jeszcze nigdy czegos takiego nie widzielismy. Pozniej wyslali poradnik z zaleceniami optymalizacyjnymi – to juz w ogole bylo niedowierzanie.

    Szybkosc hostingu 10/10. Polecamy z czystym sercem!

    Rating: 3.7/5. From 3 votes.
    Please wait...

    Obiektywny

    (01/31/2020 - 17:05)

    Miałem kiedyś sklep w JCHost. Tak jak poprzednicy piszą wieczne problemy ze stabilnością serwera. No i tylko jak pojawiał się jakiś problem uważają, że to wina po naszej stronie bagatelizując problem. Ciesze się że współpraca się zakończyła i nie mam tych problemów.

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...

    ESKALO BOGUSLAW

    (03/14/2021 - 20:10)

    Najlepszy hosting,
    Obsługa perfect, nie ma takich problemów, z którymi nie można się do nich zgłosić.
    Szybkość działania – natychmiastowa.

    Rating: 1.0/5. From 1 vote.
    Please wait...

    Hosting MaXi SSD – używam od samego początku, wszystko jest ok, po prostu – działa. Na GTMetrixie mam Performance 66%. Przydałby się ewentualnie CDN 🙂 Ale na Polskę – bardzo dobrze.

    No votes yet.
    Please wait...

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *